Zwembad Bergen op Zoom blijft problemen met legionella houden | Vakblad Legionella
1313
post-template-default,single,single-post,postid-1313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Zwembad Bergen op Zoom blijft problemen met legionella houden

Het zwembad De Schelp in Bergen op Zoom heeft de problemen met legionella in de douches nog altijd niet onder controle. Dat meldde de organisatie op Facebook. Samen met deskundigen proberen medewerkers het probleem zo snel mogelijk voorgoed op te lossen.

“Wat helaas nog niet onder controle is, is het legionella-probleem. We hebben afgelopen zondagmiddag de uitslagen van de laatste bemonstering ontvangen en hieruit blijkt helaas dat – ondanks het vaker thermisch spoelen– beide muurdouches opnieuw een lichte overschrijding hebben”, staat te lezen op de Facebook-pagina van het zwembad.

De aanwezigheid van legionella in de douches zorgde er eerder al voor dat geplande proefzwemsessies niet door konden gaan. Volgens De Schelp is uit controle van de douches gebleken dat het om een lichte overschrijding gaat. Waaruit de organisatie de hoop put dat dit probleem goed is te tackelen. Zwembad De Schelp en gemeente Bergen op Zoom hopen in de loop van volgende week het bad weer open te stellen. (Beeld: zwembad de schelp op Facebook)