Samenwerking Rentokil Specialist Hygiene en Legionella Dossier | Vakblad Legionella
848
post-template-default,single,single-post,postid-848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Samenwerking Rentokil Specialist Hygiene en Legionella Dossier

Rentokil Specialist Hygiene is een partnership aangegaan met LegionellaDossier. Met de mobiele app en software oplossingen van LegionellaDossier biedt Rentokil Specialist Hygiene zijn klanten nu ook de mogelijkheid om significante besparingen te realiseren bij de uitvoer van legionellabeheerstaken en is de daadwerkelijke uitvoer daarvan real-time en eenvoudig te monitoren op afstand.

Met LegionellaDossier is het mogelijk om zowel de risicoanalyse, als het beheersplan én de logboeken gelijktijdig actueel te hebben. Samen met adviseurs houd je de tappunten en toestellen actueel in LegionellaDossier. Zo zijn zowel de risicoanalyse – integraal onderdeel van het systeem – als de beheersmaatregelen en (digitale) logboeken altijd actueel. Legionellapreventie brengt veel zaken met zich mee, zoals uitgebreide procedures, wet- en regelgeving en papieren logboeken waar alles in te vinden is. Hierdoor kan het, zowel voor de uitvoerder als de organisatie die eindverantwoordelijk is, moeilijk zijn om deze uitvoering goed vorm te geven.