Legionella Dossier tekent integrale samenwerkings-overeenkomst met Unica | Vakblad Legionella
341
post-template-default,single,single-post,postid-341,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Legionella Dossier tekent integrale samenwerkings-overeenkomst met Unica

LegionellaDossier en installatiebedrijf Unica hebben getekend voor een integrale samenwerking op het gebied van legionellapreventie. Gert Oussoren en Tim Schmidt van Legionella Dossier en Wick Wesseling van Unica tekenden het contract voor LD-inspectie met risicoinventarisatie, LD-beheer en keerklepcontroles.
Legionella Dossier is een jonge startup die digitale producten ontwikkelt voor legionellapreventie. Het eerste product van het bedrijf is Legionella Dossier, een beheertool die bestaat uit een app die alle procedures uitlegt, begeleidt, plant en vastlegt, een aan die app gekoppelde bluetooth-temperatuuropnemer, en een abonnement op een online omgeving die alle beheersmaatregelen vanuit de app vastlegt. Met dit pakket kunnen prioritaire instellingen voldoen aan hun preventieplicht en is veel tijdwinst te boeken ten opzichte van traditionele manieren van inspectie en registratie.