Holland Water kennispartner van TVVL | Vakblad Legionella
758
post-template-default,single,single-post,postid-758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Holland Water kennispartner van TVVL

Holland Water, gespecialiseerd in legionellabestrijding, wordt kennispartner van TVVL. Dat kondigde John Lens (zie foto), directeur van TVVL, op het eerste congres van TVVL in 2018 aan. Naast Holland Water zijn ook Bosch, Remeha en Carrier toegetreden als kennispartner. 

De TVVL is actief op zoek gegaan naar partijen die op het gebied van waterveiligheid een zinvolle bijdrage kunnen leveren in de toekomst. Al snel kwam men bij Holland Water uit. Holland Water is marktleider op het gebied van waterbehandeling middels koper- en zilverionisatie. Naast het voorkomen van Legionella kan, dankzij de apparatuur van Holland Water, enorm worden bespaard op water- en energieverbruik. Holland Water was de eerste partij in Nederland die van het Ministerie goedkeuring kreeg om haar opdrachtgevers te adviseren om de warmwatertemperatuur te verlagen.

Ook in België wordt het systeem van Holland Water juist om deze reden veelvuldig ingezet.

Holland Water hoopt haar ervaring van de afgelopen 15 jaar op het gebied van Legionella en het besparen van water en energie met de TVVL leden en kennispartners te kunnen delen en, waar mogelijk, met hun samen te werken.