De Meeuw en Aqua Assistance starten samenwerking | Vakblad Legionella
772
post-template-default,single,single-post,postid-772,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De Meeuw en Aqua Assistance starten samenwerking

Bouwadviesbureau De Meeuw en Aqua Assistance beginnen met een samenwerking om verantwoordelijken van drinkwaterinstallaties te ontzorgen. De Meeuw gaat een module ‘Legionella’ aanbieden.

Deze module omvat een risicoanalyse en beheersplan (BRL6010). In het beheersplan worden alle beheerstaken gedetailleerd beschreven. Jaarlijks vindt een audit plaats zodat onder meer kan worden vastgesteld of alle beheerstaken nog steeds optimaal aansluiten bij het daadwerkelijke gebruik. In de online applicatie ‘Management Check’ worden alle beheerstaken en acties bijgehouden zodat de drinkwaterinstallatie altijd onder controle is. De uitvoering van beheerstaken ligt primair bij de gebruiker. Aqua Assistance en De Meeuw bieden binnen de module oplossingen om deze werkzaamheden uit handen te nemen, bijvoorbeeld door het gebruik van slimme sensoren.