Aqua Assistance viert 12,5 jarig jubileum | Vakblad Legionella
592
post-template-default,single,single-post,postid-592,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Aqua Assistance viert 12,5 jarig jubileum

Aqua Assistance, specialist in drinkwaterveiligheid, viert vandaag het 12,5-jarig bestaan. Het in Helmond gevestigde Aqua Assistance begon op 31 maart 2005 als tweemanszaak. Nu is het een van de grotere marktpartijen op het gebied van legionellapreventie en -beheer.

Voor de start van Aqua Assistance verdiende oprichter Ger van Zantvoort zijn sporen in de watersector onder andere bij de nutsbedrijven en verschillende consultancy- en adviesbureaus. De sterke overtui- ging van hoe dingen anders en beter kunnen, dreef hem er toe in 2005 Aqua Assistance op te richten.

Sinds die tijd is het bedrijf hard blijven groeien. In 2017 verwelkomden het bedrijf hun dertigste medewerker. In het bedrijf is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Deze visie wordt ondersteund door Ron van Zantvoort en Roderick van Kortenhof, die steeds bezig zijn met ontwikkeling en innovatie.

Aqua Assistance is sinds haar oprichting in 2005 partner en donateur van het Ronald Mcdonald Kinderfonds. “Deze stichting verricht bijzonder goed en nobel werk en is afhankelijk van sponsorgelden. We hebben als gevolg van ons jubileum besloten aan het Ronald Mcdonald Kinderfonds een extra bijdrage te leveren”, vermeldt het bedrijf op hun site.

Ook doneren? www.kinderfonds.nl